021-65010458

|

021-65010452

لانولین انهیدروس

صفحه اصلی / محصولات / لانولین انهیدروس

لانولین انهیدروس ( lanolin anhydrous ) یا چربی پشم ماده ایی که از غده چربی گوسفند گرفته شده و دارای ترکیبی نرم، زرد رنگ و مومی شکل است که به صورت غیرقابل حل در آب و قابل نفوذ به پوست و در نرم کنندگی و مرطوب ساختن سطح خارجی بدن و در تولید پماد مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده فاقد گلیسرید بوده و از طریق فشردن پشم گوسفند در میان یک غلتک به دست می آید، بیشترین لانولین در زمان تهیه نخ، نمد و پارچه از پشم جدا می‌گردد.

از چشم انداز شیمیایی، این ماده ترکیبی از استرهای مومی شکل، هیدروکربن ها، الکل ها و اسیدهای چرب است. این ماده علاوه بر داشتن ترکیبات اثرگذار، می تواند به عنوان ماده اولیه برای تولید ترکیبات پیچیده تر موثر باشد.

این ماده و سایر مشتقات آن برای درمان و محافظت و افزایش زیبایی پوست و به عنوان یک نرم کننده، لوازم آرایشی و دارویی به کار می رود. همچنین خاصیت آب گریزی آن به محافظت از پوست در مقابل عفونت ها و یا تحریکات پوست منجر می شود.

موارد استفاده لانولین انهیدروس

لانولین ماده ایی فعال است که در اکثر محصولات موضعی چون روان کننده ها، لوسیون ها، لوازم آرایشی و پماد مورد استفاده قرار می گیرد. و در داروهای درمانی پوست جهت حفاظت از پوست کودک و برای تسکین درد و زخم و عفونت نوک پستان در مادران شیرده به کار می رود. همچنین در پوشش های ضد زنگ، کفش و سایر محصولات تجاری یافت می گردد. کمک به درمان آفتاب سوختگی استفاده می شود. همچنین به از بین بردن سلول های مرده پوست کمک می کند تا آب بیشتری داشته و پوست را نرم تر کند.

جلوگیری از خشکی چشم ها، کاهش التهاب و خشکی لب ها و خاصیت ضدباکتری و ضد قارچی از دیگر خاصیت های لانولین انهیدروس می باشد و به عنوان ماده اولیه در تولید شامپو است که منجر به افزایش استحکام و کاهش آسیب به موها می گردد.

خرید از شرکت جوشش آرا

شرکت جوشش آرا تولید کننده انواع مواد اولیه صنایع داروئی، غذایی، آرایشی بهداشتی و … میتواند شما را در خرید این ماده یاری کند، کافیست با بخش فروش شرکت ( 021-65010458 | 021-65010452 ) تماس حاصل نمایید تا همکاران ما شما را راهنمایی نمایند.

اشتراک گذاری :