021-65010458

|

021-65010452

ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات ( cetyl palmitate ) یک مایع بدون رنگ، بدون بو، کریستالی و مومی شکل می باشد و در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده ای پرکاربرد مورد استفاده قرار میگیرد، به خاطر داشتن اسید چرب طبیعی ( اسید پالمیتیک ) که در گیاهان و حیوانات نیز یافت می شود سطح پوست را نرم و صاف میکند.

این ماده مشتقاتی از ستیل الکل و اسید پالمتیک می باشد، مقدار زیادی از ستیل پالمیتات در مرجان های سنگی و مقداری نیز از سر و جمجمه حیواناتی همچون نهنگ و دلفین استخراج می شود.

کاربرد و ویژگی های ستیل پالمیتات

 ستیل پالمیتات یک استرا می باشد و همانند اسید های چرب روغن زیتون عمل میکند، دارای فرمول شیمیایی  C۳۲H۶۴O۲  است و نامحلول در آب و محلول در روغن ها می باشد، امولسیون را تشدید و بافت چرب را افزایش می دهد، در کرم های آرایشی و ضد عفونی، پماد، عطرها، رژ لب، خط لب، خط چشم، شامپوهای مراقبت از مو ، لوسیون ها، مرطوب کننده ها، پاک کننده ها، دئودورانت، ضد آفتاب، ماسک های صورت و در صنعت چرم نیز کاربرد دارد.

کرم های ساخته شده با این ماده بسیار رضایت بخش بوده و برای کسانی که به موم زنبور حساسیت دارند جایگزین خوبی می باشد.

این ماده نوعی موم با کیفیت بالا به علت افت آن در شرایط آزمایشگاهی و سمی نبودن آن در قیاس با سایر موم ها است، از نام های دیگر آن میتوان به پالمیتیت، اسید پالمیتیک، پالمیتیل استر، هگزا دسیل هگزادکانو و … اشاره کرد.

شرکت جوشش آرا این محصول را در کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی با تضمین بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت و در اسرع وقت به شما مشتریان عزیز تحویل می دهد.

شما میتوانید برای سفارش این محصول با بخش فروش شرکت تماس گرفته تا آخرین قیمت های روز این محصول را در اختیار شما قرار دهند.

اشتراک گذاری :