021-65010458

|

021-65010452

روغن کرچک

روغن کرچک نوعی روغن نباتی با خواص فروان که استفاده زیادی در صنایع پزشکی و داروئی، مواد غذایی و نگه دارنده ها، صنایع بهداشتی و آرایش، صنعت و … دارد. این روغن به رنگ زرد کمرنگ است و از دانه های گیاه کاستور تولید می شود، وجود ترکیب شمیایی ویژه در این روغن، خاصیت شگفت انگیزی به آن داده است.

خواص روغن کرچک

در مصارف داروئی از این روغن برای درمان یبوست، تخلیه محتوای معده، بارداری زودرس، محافظت از کبد و … استفاده می شود.

در پزشکی با توجه به بی خطر بودن آن ( طبق اعلام اداره غذا و دارو ایالات متحده ) برای داروهای ضد قارچ، استفاده در شیمی درمانی سرطان ها، درمان بیماری های پوستی، موثر است.

در صنایع غذایی در آب نبات ها، طعم دهنده ها، افزودنی های مواد غذایی و … کاربرد دارد.

از این روغن در صنعت برای تهیه روغن های هیدرولیک و ترمز، انواع رنگ و جوهر، واکس و براق کننده ها، انواع عطر ها و … استفاده می شود.

همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی در رنگ مو، لاک ها، و … وجود دارد.

به طور کلی از روغن کرچک برای درمان آرتروز، درمان آکنه، تقویت و رشد مو، مرطوب کننده پوست، بهبود عملکرد ایمنی، کاهش تورم و التهاب، افزایش گردش خون، درمان زخم ها، کاهش دردهای قاعدگی و … استفاده می شود.

ترکیبات شیمیایی روغن کرچک

ترکیب سه نوع ترپنوئید و توکوفرول در کرچک یافت شده، همچنین هیدروکسی کاتها، متوکسی، اپوکسی، اکسو اسید ها و … نیز در عصار کرچک یافت می شود.

از هر دانه کرچک 50 درصد روغن به دست می آید که شامل ریسی نولیین نیز است، از ریسین به دست آمده از روغن کرچک عصاره متانول به دست می آید.

روغن کرچک یک منبع کافی از اسید ریسینولئیک اشباع با اسید چرپ هجده کربنه می باشد، هر دانه شامل مقداری تری گلیسیرید و ریکینولئین نیز است.

 

این محصول ساخته شده توسط شرکت گلوریا ( هند ) می باشد که دربسته های 200 کیلوگرمی به دست شما می رسد، شرکت جوشش آرا این محصول را با بهترین کیفیت، با قیمت مناسب و در کمترین زمان ممکن به تمامی نقاط کشور به شما مشتریان عزیز تحویل می نماید.

اشتراک گذاری :